WVO Zorg Huishouding Thuiszorg

Mensen zijn gewend hun eigen leven te leiden met persoonlijke wensen en voorkeuren. Ook als er zorg nodig is, wil men zelf keuzes kunnen maken. Wij geloven dat we alleen een respectvolle relatie met onze cliënten kunnen opbouwen als deze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven houden.

Bij WVO Zorg werken mensen die passie hebben voor hun vak. Mensen die met toewijding zorgen voor anderen. Persoonlijke aandacht hebben voor cliënten én collega’s. Samen met dit team professionele en betrokken medewerkers zorgen we ervoor dat onze cliënten hun vertrouwde leven kunnen blijven voortzetten. Dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten

In totaal werken ruim 1100 medewerkers en 800 vrijwilligers bij WVO Zorg. Omdat we een breed scala aan zorgdiensten aanbieden, zijn er binnen onze organisatie veel verschillende soorten functies. Van huishoudelijk medewerker tot verzorgende en van medewerker technische dienst tot specialist ouderengeneeskunde.

Vakantiekracht huishoudelijke thuiszorg

Vind jij het leuk om onze cliënten te ondersteunen in het huishouden? En wil je lekker wat bijverdienen in de zomer, stop dan met zoeken!

De huishoudelijke thuiszorg zoekt voor de vakanties en de zomerperiode naar versterking van hun team, zodat onze cliënten ook in deze periode verzekerd zijn van een schoon huis.

Je ondersteunt de cliënten in het huishoudelijk werk. Naast je ondersteunende werkzaamheden in het huishouden, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze cliënten. Je stemt de werkzaamheden af op de wensen en behoeften van onze cliënt. Onze cliënten zijn van alle leeftijden en wonen in de regio Walcheren.

Wie zoeken wij?

  • Je weet van aanpakken en ondersteunt graag mensen zodat hun huis weer schoon en opgeruimd is. Enige ervaring in de huishouding en affiniteit met de doelgroep vinden we heel erg fijn.
  • Wij kunnen op je rekenen! Gemaakte afspraken kom je natuurlijk na.
  • Naast je huishoudelijke werkzaamheden vind je het leuk om wat voor anderen te betekenen.
  • Je hebt een positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen en je gaat respectvol om met cliënten en zijn of haar familie.
  • Je bent beschikbaar in de zomerperiode en eventueel andere vakanties op doordeweekse dagen. Je bent flexibel ten aanzien van inzetbaarheid en werktijden.
  • De minimumleeftijd om in de huishoudelijke thuiszorg te werken is 16 jaar.

 

Wij bieden

  • Een passend salaris volgens Salarisschaal Hulp bij het Huishouden, dit is minimaal € 13,52 bruto per uur bij aanvang.
  • Een leuke en afwisselende baan waarbij we met elkaar kijken naar jouw mogelijkheden en wensen. De werkzaamheden kunnen zowel ‘s morgens als ‘s middags plaatsvinden op doordeweekse dagen. 
  • Hetzelfde geldt ook voor de reisafstand: jij kunt aangeven of je in Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg wilt werken of ook daarbuiten.

 

Meer informatie

Voor inlichtingen over vakantiewerk kun je op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur contact opnemen met Team Huishoudelijke Thuiszorg, telefoonnummer 0118 – 448 301.

 

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Referentienummer:
2023017
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Sluitingsdatum:
31-12-2024
Startdatum:
21-02-2023
Locatie:
Walcheren
Contactpersonen:
Team huishoudelijke thuiszorg
tel.: +31 0118 - 448 301
Bedrijfspagina:
http://www.wvozorg.nl